Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei 2018.10.29- 2018.11.04-ig

 

Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei 2018.10.29- 2018.11.04-ig

 

Kos

NEGATÍV KAPCSOLATOK

Rakj rendet a kapcsolataid között! Nem minden ember olyan a környezetedben, mint amilyennek mutatja magát. Tudod, hogy az éremnek is két oldala van. Most arra kérlek hogy vedd észre az érme hátulját, s lebbentsd fel az ilklúzió fátylát! ……

Tanács: Gyújts meg egy szál gyertyát és lazíts! Mondd ki háromszor Koatlikue Istennő nevét, s hívd magadhoz, hogy segítsen neked tanácsot, sugallatot adni a kapcsolatai terén….

 


 

Bika

 VÍZ ELEM

Az érzelmek és az érzékenység lapja. Ezek a dolgok fognak a héten motiválni. Hajlamos leszel túlságosan a szívedre venni, amit mondanak rólad mások és könnyen esel szerelembe….

Tanács: Kérheted a Vízi tündérek segítségét.


Ikrek

SZÓRAKOZÁS

Rá fér a szórakozás végre a héten az Ikrekre. Mozdulj ki az unalmas, monton hétköznapok fogságából.

Táncolj, énekelj, ha jól esik. Érezd jól magát, s ne törődj ezúttal másokkal, akik rosszindulattal és irigységgel vannak irántad.

Tanács: Spirituális szemszögből nézve Hathor Istennőt kérheted, hogy segítsen, aki a Szórakozás Istennője…..

 


Rák

ILLÚZIÓ

Szükséged lesz tisztánlátásra. A lap arra hívja fel a figyelmedet, hogy van valami az életedben, ami hamis és ideje lenne fellebbenteni az illúzió fátylát!
Gondolkozz! Mely területen vannak problémák?….

Tanács: Mája, az illúzió Istennője inspirációt ad Neked, ha megkéred, hogy segítsen tisztán látni és lebbentse fel azt a “fátylat”.


 

Oroszlán

ÖNRENDELKEZÉS

Az elnyomottak lapja, akiknek szavuk alig hallatszik ki a tömegből, akik elbújnak a sarokban, akik meghunyászkodnak, nem állnak ki saját érdekeik és véleményük mellett.

Ne add fel önmagad! Mindnyájunknak jogunkban áll kibontakoztatni mindanzt, ami bennünk rejlik! Ne félj megszólalni és kifejteni a véleményed…..

Tanács: Használd az agykontroll csodálatos erejét és a tükrös gyakorlatot….. (Mondd el a választott megerősítést,      mondatot a tükör előtt)…..


 

 Szűz

 ILLÚZIÓ

Szükséged lesz tisztánlátásra, mint a Rák csillagjegyűeknek. A lap arra hívja fel a figyelmedet, hogy van valami az életedben, ami hamis és ideje lenne fellebbenteni az illúzió fátylát!
Gondolkozz! Mely területen vannak problémák?….

Tanács: Mája, az illúzió Istennője inspirációt ad Neked, ha megkéred, hogy segítsen tisztán látni és lebbentse fel azt a “fátylat”.


 Mérleg

MÉRLEG – LEVEGŐ ELEM

Életedben a héten a Levegő Elem lesz túlnyomó többségben. Kommunikatív időszak elé nézel nagy mozgásigénnyel vegyítve.
A héten nyugodtan használhatod a szavak különleges erejét. Beszélj, társalogj, építs kapcsolatokat….

Tanács: A Levegő Elemet a szilfek, a Levegő Elementáljai, a Levegő Urai képviselik. Spirituális szemszögből ők tudnak segíteni Neked..…

 


 

  Skorpió

KERESZTUTAK

Életednek ebben a szakaszában vagy mondhatjuk, hogy ebben a fejezetében útelágazásokhoz értél. Döntened kell! Nem halaszthatod már sokáig a dolgot. Gondold át, hogy milyen területen akadtál el…..

Tanács: Hekaté a Keresztutak Istennője is segíteni tud neked a döntéshozatalban, csak kérned kell.


 Nyilas

FÖLD ELEM

Stabilan, két lábbal állsz a Földön különösen ezen a héten. Magabiztos leszel, aki túl lát a látszaton, az illúziókon. Szerencsére nemegyszerű téged becsapni és manipulálni.

Mozgatóelemed az anyagias dolgok és a pénz körül forognak forogni.

Tanács: Gondozz növényeket, virágokat.


Bak

 ÉLETMÓDVÁLTÁS

Ez a lap azt sugallja, hogy nem teszel meg mindent az egészségedért. Pontosabban kifejezve keveset teszel az egészséged érdekében; hajlandó vagy elhanyagolni magad. Egyél több gyümölcsöt, minimum napi egy almát, kerüld a zsíros ételeket, amik tele vannak koleszterinnel…. Igyál napi 2-3 l vizet, ásványvizet vagy gyümölcsleveket….

Tanács: Nézesd meg a koleszterinszinted.

Tarts tisztítókúrát.


 

Vízöntő

LAZÍTS!

Észervezeted, hogy lemerülőben vagy? A lap üzenete, hogy pihend ki magad!
Tedd félre a munkát és teendőid, míg sikerül ellazulnod, pihwenned. Ahogy az elem, úgy fogy belőled az energia. Ideje új erőre kapnod.

Tanács: Olvass könyvet, amennyiben szeretsz olvasni és kikapcsol. Kényzetesd közben magad a kádban illóolajjal.

 


 

 Halak

MENJ KI A SZABADBA!

Kezdesz lemerülni kívül – belül. Ez az üzenet figyelmeztetés, hogy szükséged van a természet gyógyító, regeneráló erejére, melyet Föld Anyánktól kapsz meg….

Tanács: Ne felededd: Vár a természet, a nyugalmat adó erdők, mezők. Minimum fél órát szánj magadra minden nap a héten egy héten keresztül……

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük