Lassan sült chunky-s – chillis csirke

Hozzávalók:
- 2 edény, ami kb. 540 ml-es mindegyik a bab leöblítéséhez
- 2 bögre salsa
- kb. 1,5 – 2 bögre kockára vágott paradicsom – ne sózza meg és ne csepegtesse le
- 2 evőkanál chillipor
- 1-1 / 2 lb (675 g) csont és bőr nélküli csirkecomb apró darabokra vágva
- 1 db. vöröshagyma apróra vágva
- 1 bögre fagyasztott kukorica
- 1 bögre Cracker Barrel Shredded Light Tex Mex Sajt
Elkészítés: Keverje össze az első 4 összetevőt lassú tűzhelyben; majd a tetejére tegye a csirkét, hagymát és kukoricát. (Ne keverje össze így együtt.) Tegyen rá fedőt.
Főzze lassú lángon 6-8 órán át (vagy magasabb hőmérsékleten 4-5 órán keresztül).
Keverje össze a felszolgálás előtt. Tálaláskor szórjon sajtot a tetejére.
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)