Roston sült lazac recept Kanadából

 

Roston sült lazac recept Kanadából

 

Képtalálat a következőre: „canadian food recipes”
Recept és kép forrása: http://recipesandfoods.com/barbecued-salmon/

Hozzávalók:

  • 2 lazacfilé-  kb. 0,5 kg
  • ¼ bögre száraz fehérbor vagy almalé
  • 1 evőkanál Dijon mustár
  • 1 evőkanál torma
  • 1 evőkanál osztriga mártással
  • 1 evőkanál chili szósz
  • 1 evőkanál könnyű szójaszósz
  • 2 zöld hagyma, apróra vágva

Elkészítés: Tegye egy alacsony szélű serpenyőbe alazacfiléket.
Keverje össze a bort, mustárt, tormát, osztrigátés chili szószt, valamint a szójaszószt és a hagymát, majd  öntse rá a halakra.
Fedje le és tegye hűtőbe 8-10 órára.
Vegye ki a halakat a pácból.
Melegítsük fel a serpenyőt vagy a grillt magas hőmérsékletűre..
Mielőtt megsütné, olajozza be enyhén ecsettel.

Kb. 4-5 perc elég oldalalnként a sütésnél, ha nagyobbak a halak. Ha kisebb, akkor 2-3 perc.

Jó étvágyat! 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

 

 

 

 

 

 


 

    Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Yana Boszorkány Jósnő

 


 

Evita Asztrológus Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük