Egyszerű, serpenyőben sült csirke parmezánnal – Kanadai recept
Hozzávalók:
- 2 evőkanál (30 ml) olívaolaj
- 4 kisebb, csontozatlan, bőr nélküli csirkemell
- só és frissen őrölt bors
- 1-es (284 ml) CAMPBELL’S® kondenzált paradicsom bazsalikommal és oregánó levéllel
- 1/2 bögre (125 ml) CAMPBELL’S® 30% -kal kevesebb nátriumtartalmú szósz a kész csirkehúsra
- 1/2 bögre (125 ml) aprított mozzarella sajt
- 1/4 bögre (60 ml) reszelt parmezán sajt
- 2 evőkanál (30 ml) aprított friss petrezselym
Elkészítés: Melegítse fel a csirkét nagyon melegre. Egy nagy serpenyőben, ami nem ég le, tegyenolajat és közepes lángon melegítse fel.
Fűszerezze a csirkét sóval és borssal ízlés szerint. 3-5 percig süsse meg a csirkehús oldalait, vagy amíg aranybarna lesz és tegye át egy másik lemezre.
Keverje össze a 2 féle szószt és ugyanabba a serpenyőbe és párolja meg. Tegye vissza a csirkét a serpenyőbe és fedje be a szószsal. Vegye a hőt alatta közepesre, fedje le és főzze 6-8 percig vagy addig, amíg a csirkét átpuhul.
Szórja rá mozzarella sajtot parmezán sajttal a csirkére. Forgassa bele 2-3 percig és süsse addig, amíg a sajt ráolvad és aaranybarna lesz.
Végül szórja meg petrezselyemmel tálalás előtt.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply