Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei a hétre 2019.02.18 – 2019.02.24-ig

Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei a hétre 2019.02.18 – 2019.02.24-ig

Kos – SPIRITUALITÁS 

Nem vagy átlagos. Kiválóan működnek a megérzéseid és álmaidban is kaphatsz figyelmeztető, vagy segítő jeleket, s üzeneteket a héten. Hagyatkozz mindig a belső megérzéseidre…

Tanács: Vegyél- vagy kölcsönözz ki ezoterikus vagy spirituális könyveket.
– Keress tanítót/vagy mestert…..

Bika – ÖNRENDELKEZÉS

Az elnyomottak lapja, akiknek szavuk alig hallatszik ki a tömegből, akik elbújnak a sarokban, akik meghunyászkodnak, nem állnak ki saját érdekeik és véleményük mellett.

Ne add fel önmagad! Mindnyájunknak jogunkban áll kibontakoztatni mindanzt, ami bennünk rejlik! Ne félj megszólalni és kifejteni a véleményed…..

Tanács: Használd az agykontroll csodálatos erejét és a tükrös gyakorlatot….. (Mondd el a választott megerősítést, mondatot a tükör előtt)…….

Ikrek – CSILLÁMPOR

Ragyogó, fényes csillámpor árad feléd a héten. Fortuna Istennő a védelmébe fog venni és elküldi a feléd a siker és a szerencse csillámporát.

Ragyogj! Az elkövetkezendő időben nincs mitől tartanod.

Tanács: Míg a siker mámorában úszol, ne hanyagolja el a szeretteit…..

Rák – TŰZ ELEM 

Szenvedélytől túlfűtött hét elé nézel. Próbáld meg kordában tartani az indulataidat, mert ebben az időszakban hajlamosabb leszel a dühre, haragra, ha nem a tetteid szerint zajlanak az események.
……

Tanács: Szobád/lakásod déli irányában égess piros vagy narancssárga gyertyákat vagy mécseseket és kérd a Tűz Elementált, hogy segítsen egyensúlyban tartani a Tűz Elemet az életedben.

Oroszlán – ÖRÖM

Mindig adsz, segítesz, s alig jut időd önmagaddal foglalkozni. Nemes és gyönyörű dolog az adakozás, ám az önfealáldazásnak senki sem veszi hasznát. Ha nem állítod meg ezt a mókuskereket, akkor elfogy az energiád…..

Tanács: Tegyél valamit pusztán csak azért, mert örömet okoz neked

Mérleg – NEVESS!

Mikor nevettél önfeledten, utoljára, szabadon? Mikor Tudtad, hogy a nevetés és a kacaj oldják a feszülstséget és stresszt?
Próbálj meg minden nap minimum fél órát arra fordítani, amiben örömödet leled!

Tanács: Laksmi Istennő üzenete: “Hagyd abba az aggódást! Minden rendben lesz.”

Skorpió- TÚL SOK A TEHER

Hatalmas a szíved, sokat gondoskodsz másokról, de eljött az idő, hogy meghúzzál bizonyos határokat! Nem cipelheted életed végéig szeretteid problémáit sajátodként a válladon. Túl nagy a nyomás és a teher….

Tanács: Tanulj meg nemet mondani! Akármilyen nehéz, mondj nemet a kérésekre….

Nyilas – REMÉNY 

Nem minden olyan szörny, mint amilyennek látszik. Minden éjszaka elmúlik és eljön a vigaszt nyújtó új nap. Persze ez is csupán bölcsesség, de hidd el, hogy így van ez a valóságban is.
Meríts erőt az élet apróbb csodáiból is…..

Tanács: Írd fel listaszerűen egy papírra, mik azok a dolgok az életedben, amik boldoggá tesznek és azokat a vágyakat, amiket el akarsz érni. A lapot hagyd jól látható helyen, ahol minden nap megpillantható…..

Bak – FELESŐSSÉGVÁLLALÁS 

Nézz szembe a tényekkel és vállalj felelősséget érett felnőtt módjára szeretteidért! Merd vállalni, ha hibáztál, elrontottál valamit. Emberek vagyunk, néha véthetünk hibákat, botladozhatunk, de ne felejtsd el azokat rendbe hozni…..

Tanács: A hindu Shakti Istennőtől meríthetsz energiát és bátorságot, csak kérni kell….. stb.

Vízöntő – CSAKRATISZTÍTÁS

Csakratisztításra hívja fel a figyelmedet a lap. Nem véletlenül ez a lap került a héten üzenetként a Szűz csillagjegyűeknek, hiszen valamelyik csakrád vagy csakráid el vannak záródva. Gyakran előfordul, hogy egyes elzáródásokat rontás okoz…..

Tanács: Keress fel csakratisztítással foglalkozó spirituális embert vagy olyat, aki rontáslevlétellel foglalkozik.

Halak – KERESZTUTAK

Életednek ebben a szakaszában vagy mondhatjuk, hogy ebben a fejezetében útelágazásokhoz értél. Döntened kell! Nem halaszthatod már sokáig a dolgot. Gondold át, hogy milyen területen akadtál el…..

Tanács: Hekaté a Keresztutak Istennője is segíteni tud neked a döntéshozatalban, csak kérned kell.

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük