Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei a hétre 2019.03.25 – 2019.03.31-ig

Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei a hétre 2019.02.18 – 2019.02.24-ig

Kos – SZERELEM ÉS SZERETET
Magányosnak és elhagyatottnak érzed magad, de nem muszáj, hogy ez mindig így legyen!
Ha nő vagy, akkor szerethetőségért viselj pink ruhát!

Tanács: Hordj rózsakvarc medált. Legjobb, ha lelóg a Szív csakrádig. T

Bika – NEVESS!
Mikor nevettél önfeledten, utoljára, szabadon? Mikor Tudtad, hogy a nevetés és a kacaj oldják a feszülstséget és stresszt?
Próbálj meg minden nap minimum fél órát arra fordítani, amiben örömödet leled!

Tanács: Laksmi Istennő üzenete: “Hagyd abba az aggódást! Minden rendben lesz.”

Ikrek – SZÓRAKOZÁSRá fér a szórakozás végre a héten az Ikrekre. Mozdulj ki az unalmas, monton hétköznapok fogságából.

Táncolj, énekelj, ha jól esik. Érezd jól magát, s ne törődj ezúttal másokkal, akik rosszindulattal és irigységgel vannak irántad.

Tanács: Spirituális szemszögből nézve Hathor Istennőt kérheted, hogy segítsen, aki a Szórakozás Istennője…..

Rák – NEVESS!Mikor nevettél önfeledten, utoljára, szabadon? Mikor Tudtad, hogy a nevetés és a kacaj oldják a feszülstséget és stresszt?
Próbálj meg minden nap minimum fél órát arra fordítani, amiben örömödet leled!

Tanács: Laksmi Istennő üzenete: “Hagyd abba az aggódást! Minden rendben lesz.”

Oroszlán – TÉRTISZTÍTÁSNegatív energiák uralkodnak az otthonában. Különböző tüneteket tudnak produkálni a rossz rezgések, mint pl. fejfájást, alvási problémákat, rossz álmokat, sikertelenséget, vitákat, ső akár anyagi nehézségeket is……

Tanács: Keress egy spirituális szakembert, aki elvégez egy háztisztítást otthonodban.

Szűz – SÍRD KI MAGAD!Keress fel egy eldugott zugott és engedd szabadjára elfojtott könnyeidet. Sírj, sírjd ki magad! Túl sok negatív érzés uralkodott el benned, amik összegyűltek, de ha utat engedsz a benned rejlő fájdalomnak, a könnyek szépen fel fognak szabadítani.
….

Tanács: Gyújts egy fehér gyertyát vagy mécsest és kérd Jeremiel Arkangyalt, hogy szabadítson meg a szenvedéstől, nyomasztó érzésektől……
stb…..

Mérleg – MÁGIA

A csodálatos mágia benned van és körülötted, de vigyázz, nehogy visszaélj a tulajdonodban lévő különleges képesség erejével. Csak is nemes célra használd.

Tanács: Használj füstölőket, gyertyákat, illóolajokat, szobrokat, gyógynövényeket….

Skorpió – ILLÚZIÓSzükséged lesz tisztánlátásra. A lap arra hívja fel a figyelmedet, hogy van valami az életedben, ami hamis és ideje lenne fellebbenteni az illúzió fátylát!
Gondolkozz! Mely területen vannak problémák?….

Tanács: Mája, az illúzió Istennője inspirációt ad Neked, ha megkéred, hogy segítsen tisztán látni és lebbentse fel azt a “fátylat”.

Nyilas – TÚL SOK A TEHERHatalmas a szíved, sokat gondoskodsz másokról, de eljött az idő, hogy meghúzzál bizonyos határokat! Nem cipelheted életed végéig szeretteid problémáit sajátodként a válladon. Túl nagy a nyomás és a teher….

Tanács: Tanulj meg nemet mondani! 

Bak – GYÓGYULÁSA lap felmerülő problémára utal, ami lehet lelki- vagy fizikai eredetű is.
A Bika csillagjegyűek szenvedhetnek a hét folyamán kínzó kór miatt, valamint lélekben megbújó lelki sebek miatt is és fájdalmat éreznek. Figyelj jobban oda az egészségedre, ha Kos vagy!

Tanács: Hívd Rafael Arangyalt egy szál zöld gyertya segítségével. Segíteni fog a gyógyulásban, ha kéred. Ne felejts el köszönetet mondani a végén

Vízöntő – FENG SHUIFigyelj jobban oda az otthomodra és a munkahelydre! Ideje rendet tenni és néhány dolgon változtatni, ha újra sikeresebb szeretnél lenni, ha vágysz a családi békére, a harmóniára és pozitív energiákra….

Tanács: Helyezd el úgy az ágyad (feng shui szerint), hogy alváskor a fejed északi irányba nézzen.

Vegyél kellemes hangú csengőt, szélcsengőt, amik vonzzák a pozitív csí-ket, azaz a pozitív energiákat.
stb.

Halak – CSELEKEDJ! (Ismét ezt az üzenetet kaptam a Halaknak.) Ne halogasd tovább a teendőid! Ideje végre cselekedni. Ne csak tervezd és beszélj a dolgokról, hanem vedd végre a kezedbe az irányítást!

Cselekedjen, különben hamarosan a körmödre ég a munka; nem beszélve arról, hogy a halogatás miatt lecsúszhatsz a számodra fontos dologról.

Tanács: Rendszerezd egy papírlapra írva a munkáid. Kezd a legsűrgősebbekkel és a lapot hagyja olyan helyen, ahol a nap folyamán gyakran rávetődik a tekinteted. Ez ösztönözni fog téged.

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük