Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei 2019.04.15- 2019.04.21-ig

Kos

VÁLTOZÁSOK

Az élet folytonos körforgásból áll. Születés, élet, halál, s újjászületés, ahogy az évszakok és nappalok váltakozása.

A változások mindig magukkal visznek egy darabot, amit veszteségnek hívunk, de rendszerint a veszteségek helyére mindig új dolgokat kapunk…..

Tanács: Oya, a változás indiai Istennője erőt ad átvészelni az új, szokatlan szituációkat és feldolgozni a szükségszerű elengedéseket.


Bika

KÁRTYAVÁR

Tudod, hogy tartja a mondás, mi szerint ki álmokból épít fel várat, s közben elfelejt élni? Nem véleletlenül kaptad ezt az üzenetet a hétre.
Indulj el végre az utadon, mert ez a “kártyavár” hamarosan össze fog dőlni!

Tanács: Uriel Arkangyal szívesen segít tiszta, fényes utat mutatni Neked, ha megkéred. Ő a felelős az útmutatásért. Lámpásával fényt gyújt a legsötétebb éjszakában is.


Ikrek

MÁGIA

A csodálatos mágia benned van és körülötted, de vigyázz, nehogy visszaélj a tulajdonodban lévő különleges képesség erejével. Csak is nemes célra használd.

Tanács: Használj füstölőket, gyertyákat, illóolajokat, szobrokat, gyógynövényeket….


Rák

VÍZ ELEM

Az érzelmek és az érzékenység lapja. Ezek a dolgok fognak a héten motiválni. Hajlamos leszel túlságosan a szívedre venni, amit mondanak rólad mások és könnyen esel szerelembe….

Tanács: Kérheted a Vízi tündérek segítségét.


Oroszlán

ANGYALOK

Tudd, hogy nem vagy egyedül! Az Őrangyalod a nap 24 órájában veled van és önzetlenül segít neked. Boldog lenne, ha végre hinnél a létezésében.

Tanács: Az Angyalok a fehér gyertyákat kedvelik a legjobban és vonzódnak a gyertyalánghoz. Gyújtsd gyertyát és vedd fel a kapcsolatot az Őrangyaloddal vagy más választott Angyallal.


Szűz

SÍRD KI MAGAD

Keress fel egy eldugott zugott és engedd szabadjára elfojtott könnyeidet. Sírj, sírjd ki magad! Túl sok negatív érzés uralkodott el benned, amik összegyűltek, de ha utat engedsz a benned rejlő fájdalomnak, a könnyek szépen fel fognak szabadítani.
….

Tanács: Gyújts egy fehér gyertyát vagy mécsest és kérd Jeremiel Arkangyalt, hogy szabadítson meg a szenvedéstől, nyomasztó érzésektől……
stb…..


Mérleg

NEGATÍV KAPCSOLATOK

Rakj rendet a kapcsolataid között! Nem minden ember olyan a környezetedben, mint amilyennek mutatja magát. Tudod, hogy az éremnek is két oldala van. Most arra kérlek hogy vedd észre az érme hátulját, s lebbentsd fel az illúzió fátylát! ……

Tanács: Gyújts meg egy szál gyertyát és lazíts! Mondd ki háromszor Koatlikue Istennő nevét, s hívd magadhoz, hogy segítsen neked tanácsot, sugallatot adni a kapcsolatai terén….


Skorpió

ERŐS VAGY

Ne higgy azoknak a rosszakaróknak, akik le akarják rombolni az önérzeted, a magabiztosságod és arra törekednek, hogy azt hidd, egyedül nem vagy képes véghez vinni a terveidet. Ez tévedés! ……

Tanács: Lilith Istennőt hívd segítségül, aki erőt fog adni neked. A végén ne felejts el köszönetet mondani az Istennőnek!


Nyilas

REMÉNY

Nem minden olyan szörny, mint amilyennek látszik. Minden éjszaka elmúlik és eljön a vigaszt nyújtó új nap. Persze ez is csupán bölcsesség, de hidd el, hogy így van ez a valóságban is.
Meríts erőt az élet apróbb csodáiból is…..

Tanács: Írd fel listaszerűen egy papírra, mik azok a dolgok az életedben, amik boldoggá tesznek és azokat a vágyakat, amiket el akarsz érni. A lapot hagyd jól látható helyen, ahol minden nap megpillantható…..


Bak

MOZGÁS

Szervezeted, azaz tested szeretne figyelmeztetni a lap segítségével, hogy több mozgásra van szükséged. Fordíts több időt testedre.
Próbáld ki pl. hogy egy héten keresztül a lift helyett a lépcsőt használod, ha emeletes házban élsz vagy többet gyalogolni tömegközlekedés helyett…..

Tanács: Spirituálisan szintén mozgást ajánlok, s ez esetben a jógát, vagy egyszerű nyújtógyakorlatokat…..


Vízöntő

SZÉP VAGY

Ne a hibáidat lásd mindig magadban és magadon! A Nagy Istennő és Isten szeretett gyermeke vagy. Az Égiek szeretnék, hogy tudd: Senki sem tökéletes! 

Tanács: Agykontroll! Naponta mondd ki lehetőleg többször (minimum háromszor egymás után), hogy “Minden szemszögből szép vagy


Halak

BOHÓCJELMEZ

Érzed a nyomást? Érzed, hogy nincs minden rednben? Ez nem Te vagy! Vesd le magadról a bohóc maskarát! Ideje végre, hogy felszabadulj a bohócjelmez mögül.
Nem tűrheted tovább, hogy kihasználjajak….

Tanács: Írd fel egy papírra, hogy mik azok, amik sértést hoztak az életedbe, mi az, amit mások esetleg kigúnyolnak….. Végül a lapot égesd el.

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

A képen a következők lehetnek: 1 személy

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük