Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei 2019.04.22- 2019.04.28-ig

Kos

SPIRITUALITÁS

Nem vagy átlagos. Kiválóan működnek a megérzéseid és álmaidban is kaphatsz figyelmeztető, vagy segítő jeleket, s üzeneteket a héten. Hagyatkozz mindig a belső megérzéseidre…

Tanács: Vegyél- vagy kölcsönözz ki ezoterikus vagy spirituális könyveket.
– Keress tanítót/vagy mestert…..


Bika

NEGATÍV ERŐK

Legyél a héten nagyon óvatos, mert a héten negatív erők munkálkodnak ellened. Talán már tapasztaltad az elmúlt időben, hogy nem minden úgy működik az életedben, ahogyan szeretnéd?

Tanács: Zuhanyzáskor képzeld el, hogy a víz lemossa rólad kívül és belül is a negatív erőket, rezgéseket, ami feketés – szürkés árnyalatú és a vízzel együtt eltávozik a lefolyóba.


Ikrek

CSAKRATISZTÍTÁS

Csakratisztításra hívja fel a figyelmedet a lap. Nem véletlenül ez a lap került a héten üzenetként a Szűz csillagjegyűeknek, hiszen valamelyik csakrád vagy csakráid el vannak záródva. Gyakran előfordul, hogy egyes elzáródásokat rontás okoz…..

Tanács: Keress fel csakratisztítással foglalkozó spirituális embert vagy olyat, aki rontáslevlétellel foglalkozik.


Rák

SÍRD KI MAGAD

Keress fel egy eldugott zugott és engedd szabadjára elfojtott könnyeidet. Sírj, sírjd ki magad! Túl sok negatív érzés uralkodott el benned, amik összegyűltek, de ha utat engedsz a benned rejlő fájdalomnak, a könnyek szépen fel fognak szabadítani.
….

Tanács: Gyújts egy fehér gyertyát vagy mécsest és kérd Jeremiel Arkangyalt, hogy szabadítson meg a szenvedéstől, nyomasztó érzésektől……


Oroszlán

MOZGÁS

Szervezeted, azaz tested szeretne figyelmeztetni a lap segítségével, hogy több mozgásra van szükséged. Fordíts több időt testedre.
Próbáld ki pl. hogy egy héten keresztül a lift helyett a lépcsőt használod, ha emeletes házban élsz vagy többet gyalogolni tömegközlekedés helyett…..

Tanács: Spirituálisan szintén mozgást ajánlok, s ez esetben a jógát, vagy egyszerű nyújtógyakorlatokat…..


Szűz

TŰZ ELEM

Szenvedélytől túlfűtött hét elé nézel. Próbáld meg kordában tartani az indulataidat, mert ebben az időszakban hajlamosabb leszel a dühre, haragra, ha nem a tetteid szerint zajlanak az események.
……

Tanács: Szobád/lakásod déli irányában égess piros vagy narancssárga gyertyákat vagy mécseseket és kérd a Tűz Elementált, hogy segítsen egyensúlyban tartani a Tűz Elemet az életedben.


Mérleg

SZÉP VAGY

Ne a hibáidat lásd mindig magadban és magadon! A Nagy Istennő és Isten szeretett gyermeke vagy. Az Égiek szeretnék, hogy tudd: Senki sem tökéletes!

Tanács: Agykontroll! Naponta mondd ki lehetőleg többször (minimum háromszor egymás után), hogy “Minden szemszögből szép vagy.


Skorpió

TŰZ ELEM

Szenvedélytől túlfűtött hét elé nézel. Próbáld meg kordában tartani az indulataidat, mert ebben az időszakban hajlamosabb leszel a dühre, haragra, ha nem a tetteid szerint zajlanak az események.
……

Tanács: Szobád/lakásod déli irányában égess piros vagy narancssárga gyertyákat vagy mécseseket és kérd a Tűz Elementált, hogy segítsen egyensúlyban tartani a Tűz Elemet az életedben.


Nyilas

SZÓRAKOZÁS

Rá fér a szórakozás végre a héten a Nyilasokra. Mozdulj ki az unalmas, monton hétköznapok fogságából.

Táncolj, énekelj, ha jól esik. Érezd jól magát, s ne törődj ezúttal másokkal, akik rosszindulattal és irigységgel vannak irántad.

Tanács: Spirituális szemszögből nézve Hathor Istennőt kérheted, hogy segítsen, aki a Szórakozás Istennője…..


Bak

CSILLÁMPOR

Ragyogó, fényes csillámpor árad feléd a héten. Fortuna Istennő a védelmébe fog venni és elküldi a feléd a siker és a szerencse csillámporát.

Ragyogj! Az elkövetkezendő időben nincs mitől tartanod.

Tanács: Míg a siker mámorában úszol, ne hanyagolja el a szeretteit…..


Vízöntő

KÁROS SZENVEDÉLY

Stop! Ez így nem mehet tovább! Vegyed figyelmeztetésnek ezt a lapot.
Ideje megszabadulni egy károsszenvedélytől, függőségtől.
Ha eddig még nem tapasztaltad a jeleket, akkor előzd meg a bajt. Ezt kéri a felsőbb Éned, saját magadnak üzen, azaz Neked…..

Tanács: Segíthetsz magadon agykontrollal (önhipnózis, szuggesszió), meditációval, relaxációval….


Halak

BOHÓCJELMEZ

Érzed a nyomást? Érzed, hogy nincs minden rednben? Ez nem Te vagy! Vesd le magadról a bohóc maskarát! Ideje végre, hogy felszabadulj a bohócjelmez mögül.
Nem tűrheted tovább, hogy kihasználjajak….

Tanács: Írd fel egy papírra, hogy mik azok, amik sértést hoztak az életedbe, mi az, amit mások esetleg kigúnyolnak….. Végül a lapot égesd el.

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

A képen a következők lehetnek: 1 személy
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük