Riport Melinda Jósnővel

Riporter: Körülbelül hány éves korodban kezdtél el foglalkozni jóslással és milyen jós eszközzel kezdted?

A képen a következők lehetnek: 1 személy, közeli

Melinda: Már nagyon korai évemben foglalkoztatott a jövő kifürkészése. Olyan 13 éves korom óta foglalkozom jóslásal. Nagyon sok módszerbe elmélyültem. Talán először a tenyér vonalainak az elemzése érdekelt, aztán a grafológia, numerólogia a számok varázslatos ereje. Aztán a sok féle jóskártyák. Nagyon szeretek kártyàból jósolni és tényleg jó tanácsokat ad.

Riporter: Van öröklött képességed? Mások is rendelkeznek a családodban különleges képességekkel vagy csak te? (Ha van, akkor mi és kitől örökölted? )

Melinda: Igen a családomban vannak és voltak mások is, akiknek szintén vannak “különleges képességeik”. Valahol a családom mély gyökereiben ott van ez az áldás gyógyításra és az emberek segítésére. Mindig fejlesztem magam, tanulok tapasztalok. Tiszta szívvel próbálom élni az életem, segíteni másoknak. Ez elhívatottság és küldetès.

Vannak megérzéseim és előfordult már, hogy rajtam keresztül üzentek eltávozott lelkek a szeretteiknek.

Riporter: Milyen hitvilágot követsz? Én wicca vagyok, de mindenki más ezoterikus körökben.

Melinda: A hit nagyon fontos. Én a kollektív tudatban hiszek, a termèszet törvényeiben, a lélek halhatatlanságában és abban, hogy mindenki céllal születik, nem csak úgy vagyunk. Mindenki számára másmilyen Isten.

Riporter: Melyik a kedvenc jóseszközöd?

Melinda: A kedvencem a kártya. Több fajtát is használok. Az egyik egy nagyon szép kártya; a lapok olyanok, akár egy festmény.

Riporter: Hiszel a szellemekben, Angyalokban, tündérekben vagy más teremtményekben? Láttál vagy tapasztaltaltál esetleg valamit?

Melinda: Aki kapcsolatot keres más dimenziókkal jósol, az eleve hisz valamiféle isteni gondviselésben, Angyalokban, szellemekben. Sok furcsa dolog törtènik, ha keresi a kapcsolatot ember a jósláshoz velük.

Riporter: Említetted a gyógyítást. Van olyan különleges eset, akin segítettél és szívesen emlékszel rá vissza?

Melinda: Én legjobban a lélek meggyógyításával szeretek foglalkozni. Sok módszert ismertem meg, alkalmaztam az idők során. Természetesen arra törekszik mindenki, hogy minnél több embernek segítsen. A blokkok oldásánàl mindig van sikerélmény; ott azonnal. A családállításnak meg az a legnagyobb előnye, hogy egy alkalom is elég lehet a gyógyúláshoz. De az emberek sajnos szenvednek és nem gondolnak arra, hogy a lelkük betegíti meg a testüket. Nehezen kérnek segítséget.

Riporter: Mit üzensz az olvasóknak, hogy miért téged válasszanak, mikben tudsz a legjobban a segítségükre lenni?

Melinda: Amikben legjobban tudok segíteni: párkapcsolat, anyagiak, betegségek, ismétlődő problémák, szülő – gyermek kapcsolat, nőiesség-, férfiasság megerősítése; a talált problémák blokkokoldása. Égi üzenetek közvetítése.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulhatnak hozzám. Azt üzenném annak, akit gondok, betegségek, problémák gyötörnek, keressen segítséget, hogy jobb, boldogabb élete lehessen!

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg
Melinda Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük