Hozzávalók 8 személye:

- 3 csutka friss kukorica
- 1 evőkanál vaj
- 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 2 db. újhagyma -fehéret és zöldet válasszonés vágja apróra
- 1 piros paprika apróra vágva
- 1 evőkanál chilisbab szósz vagy permtezze rá a szószt
- 1–4 csésze kimchi apróra vágva
- 3 evőkanál majonéz
- 1 teáskanál lime juice
- 200 dkg feta sajt szétmorzsola
- 75 dkg reszelt mozzarella
- kukorica chips tálalához
Elészítés:
- Melegítsen felegy tapadásmentes serpenyőt magas hőmérsékletűr és a kukoricát minden oldalról enyhén pirítsa meg.
- Vegye le a kukoricát, vágja le a kukoricaszemeket és tegye félre.
- Vegye a gázt közepes hőmérsékletre és olvassza fel a vajat.
- Adja hozzá a fokhagymát, a fehér újhagymát és a paprikát és főzze néhány percig, majd adja hozzá a chilibab szószt, ha használ hozzá és a kimchi-t és főzze még 5 percig.
- Vegye le a tűzről és keverje hozzá a kukoricát, majonézt, lime juice és feta sajtot.
- Ossza el ezt egy szép, egyenletes rétegre és szórja meg a tetejét a mozzarellával.
- Így néhány napig hűtheti, amíg szükséges.
- Amikor kész a tálalásra, melegítse a sütőt 200 ° C-ra és süsse 15 percig, amíg buborékol (forrni kezd).
- Tálalja melegen, meghintve a szeletelt újhagymás zöldek és amikel mártogathat, mint pl. például kukorica chipspel.
Jó étvágyat!
Kép és cikk forrása: https://www.cuisine.co.nz/recipe/kimcheesy-corn/