Riport Erika Jósnővel

Riporter: Kb. hány éves korodban kezdett el érdekelni az ezotéria, jóslás és hány évesen tanultál meg jósolni?

Erika Jósnő: Gyerekkorom óta kezdett érdekelni a jóslás. Nagymamám átadta az összes tehetségét jóslásban, mágiában,s zellemüzésben, amit már tinèrzserkènt csináltam és fogalkozom aura tisztítással, energiaküldéssel,lelki tanácsadással.

Riporter: Vannak öröklött képességeid? ha igen, mit örököltél?

Erika Jósnő: Örököltem a tisztánérzést, jóslást és a mágiát.

Riporter: Hiszel az Angyalokban, tündérekben, szellemekben és más lényekben? Láttál esetleg valamit?

Erika Jósnő: Hiszek az Angyalokban és kérem a segítségüket. Továbbá hiszek tündérekben, szellemekben és volt szerencsém találkozni vele és elküldeni.

Riporter: Elmesélnél egy számodra fontos esetet a munkád során, ami valamiért megmaradt benned, nem felejtetted el?

Erika Jósnő: Elmesélem számomra a legkedvesebb emlékeim. Egy tolókocsiban lévő fiúval foglalkoztam energiával, mire a segítségemmel járni tudott. Egy nőnek pedig nem tudták, hogy mi a baja, mire megnéztem. A halott anyja volt benne. Párokat is hoztam össze és gyerekek születésében segítettem.Jó érzés,hogy tovább adhatom, mert tanithatok is.

Riporter: Mit üzensz az olvasóknak, miért téged keressenek, milyen ezoterikus területeken vagy a legjobb?

Erika Jósnő: Beválik mindenden jóslatom. Energiával segítek. Megszabadított a rossztól. Amikben még segítek: munka, siker, gyermekáldás, pénz, rontás levétele és auratisztítás.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „JÓSLÁS LÁS RONTÁSLEVÉTEL ÉS FEHÉR MÁGIA Cigánykártyával, ingával, tisztánérzésssel és öröklött képességekkel segítek. Tel.: 06 90/188 345 +333-as mellék (Hívás díja: 460 Ft/perc) Hújon bizalommal! ElérhetÅ‘ vagyok telefonon minden nap 0:00- 24:00 óráig. ERIKA JÓSNŐ ÉS MÁGUS”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük