Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei 2021.10.04. – 2021.10.10-ig

Fb-Button

Kos

Öröm

Mindig adsz, segítesz, s alig jut időd önmagaddal foglalkozni. Nemes és gyönyörű dolog az adakozás, ám az önfeláldozásnak senki sem veszi hasznát. Ha nem állítod meg ezt a mókuskereket, akkor elfogy az energiád…..
Tanács: Tegyél valamit pusztán csak azért, mert örömet okoz neked.


Bika

Menj ki a szabadba!

Kezdesz lemerülni kívül – belül. Ez az üzenet figyelmeztetés, hogy szükséged van a természet gyógyító, regeneráló erejére, melyet Föld Anyánktól kapsz meg….

Tanács: Ne feledd: Vár a természet, a nyugalmat adó erdők, mezők. Minimum fél órát szánj magadra minden nap a héten egy héten keresztül……


Ikrek

Változások

Az élet folytonos körforgásból áll. Születés, élet, halál, s újjászületés, ahogy az évszakok és nappalok váltakozása.
A változások mindig magukkal visznek egy darabot, amit veszteségnek hívunk, de rendszerint a veszteségek helyére mindig új dolgokat kapunk…..

Tanács: Oya, a változás indiai Istennője erőt ad átvészelni az új, szokatlan szituációkat és feldolgozni a szükségszerű elengedéseket.


Rák


Mágia

A csodálatos mágia benned van és körülötted, de vigyázz, nehogy visszaélj a tulajdonodban lévő különleges képesség erejével. Csak is nemes célra használd.

Tanács: Használj füstölőket, gyertyákat, illóolajokat, szobrokat, gyógynövényeket….


Rossz út

Eltévedtél. Feded fel újra a helyes utat és valld be magadnak őszintén, hogy az életedben valami nem úgy működik, ahogyan azt elképzelted. Térj rá a helyes ösvényre és hagyd a hátad mögött a rögös, téves utat.
…..
Tanács: Meditálj a lelki békéd érdekében.


 Szűz

Káros szenvedély

Stop! Ez így nem mehet tovább! Vegyed figyelmeztetésnek ezt a lapot.
Ideje megszabadulni egy káros szenvedélytől, függőségtől.
Ha eddig még nem tapasztaltad a jeleket, akkor előzd meg a bajt. Ezt kéri a felsőbb Éned, saját magadnak üzen, azaz Neked…..

Tanács: Segíthetsz magadon agykontrollal (önhipnózis, szuggesszió), meditációval, relaxációval….


 Mérleg

Háziállatok

Szükséged lenne most valami vigaszra, megnyugvásra. Ezeket házi kedvencek segítségével tudod elérni a legkönnyebben. Simogass kutyát vagy macskát. Kiválóan le tudják nyugtatni az idegrendszert…..

Tanács: Add át magad a háziállatainak. Simogasd meg őket, foglalkozz velük. Szeretetük és szőrük érintése sokat segít a magányosoknak, lelkileg szenvedőknek….


  Skorpió

Tűz Elem

Szenvedélytől túlfűtött hét elé nézel. Próbáld meg kordában tartani az indulataidat, mert ebben az időszakban hajlamosabb leszel a dühre, haragra, ha nem a tetteid szerint zajlanak az események.
……

Tanács: Szobád/lakásod déli irányában égess piros vagy narancssárga gyertyákat vagy mécseseket és kérd a Tűz Elementált, hogy segítsen egyensúlyban tartani a Tűz Elemet az életedben.


Nyilas

Lazíts!

Észrevetted, hogy lemerülőben vagy? A lap üzenete, hogy pihend ki magad!
Tedd félre a munkát és teendőid, míg sikerül ellazulnod, pihenned. Ahogy az elem, úgy fogy belőled az energia. Ideje új erőre kapnod.

Tanács: Olvass könyvet, amennyiben szeretsz olvasni és kikapcsol. Kényeztesd közben magad a kádban illóolajjal.


Bak

Főnix madár

Az élet folytonos körforgás, soha nincs megállás. Újjászületés, élet, halál, újjászületés stb. Itt tartasz most sorsod fonalán. Mindenkit érnek kisebb – nagyobb veszteségek, s ilyenkor pihenőt tartunk….. Kell az idő a regenerálódáshoz, hogy új tervek, új célok, új vágyak szülessenek….. A sebek idővel gyógyulnak, s mint a Főnix madár, a hamvakból új életre kelünk, s folytatjuk (vagy kezdjük újra) az életet.

Tanács: Meditálj és hallgass mindig a belső hangra, felmerülő ötleteidre. Ezek lesznek alapjai életed új fejezetének….


Vízöntő

Kártyavár

Tudod, hogy tartja a mondás, mi szerint ki álmokból épít fel várat, s közben elfelejt élni? Nem véletlenül kaptad ezt az üzenetet a hétre.
Indulj el végre az utadon, mert ez a “kártyavár” hamarosan össze fog dőlni!

Tanács: Uriel Arkangyal szívesen segít tiszta, fényes utat mutatni Neked, ha megkéred. Ő a felelős az útmutatásért. Lámpásával fényt gyújt a legsötétebb éjszakában is.


 Halak

Erős vagy

Ne higgy azoknak a rosszakaróknak, akik le akarják rombolni az önérzeted, a magabiztosságod és arra törekednek, hogy azt hidd, egyedül nem vagy képes véghezvinni a terveidet. Ez tévedés! …..

Tanács: Lilith Istennőt hívd segítségül, aki erőt fog adni neked. A végén ne felejts el köszönetet mondani az Istennőnek.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Yana JósnÅ Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei kártya Yana Jósno 2D F kartya 01.09.2016”

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnőhttp://afenykuldottek.hu/2016/09/05/yana-josno-2-2/embed/#?secret=89CSvGRuvc

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük