Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei a hétre- 2021.10.11 – 2021.10.17 -ig

Kos

Szerelem és Szeretet

Az elnyomottak lapja, akiknek szavuk alig hallatszik ki a tömegből, akik elbújnak a sarokban, akik meghunyászkodnak, nem állnak ki saját érdekeik és véleményük mellett.Ne add fel önmagad! Mindnyájunknak jogunkban áll kibontakoztatni mindazt, ami bennünk rejlik! Ne félj megszólalni és kifejteni a véleményed…..

Tanács: Használd az agykontroll csodálatos erejét és a tükrös gyakorlatot….. (Mondd el a választott megerősítést, mondatot a tükör előtt)….


Bika

Spiritualitás

Nem vagy átlagos. Kiválóan működnek a megérzéseid és álmaidban is kaphatsz figyelmeztető, vagy segítő jeleket, s üzeneteket a héten. Hagyatkozz mindig a belső megérzéseidre…

Tanács: Vegyél- vagy kölcsönözz ki ezoterikus vagy spirituális könyveket.- Keress tanítót/vagy mestert…..

Ikrek


Gyógyulás

A lap felmerülő problémára utal, ami lehet lelki- vagy fizikai eredetű is. Az Ikrek csillagjegyűek szenvedhetnek a hét folyamán kínzó kór miatt, valamint lélekben megbújó lelki sebek miatt is és fájdalmat éreznek. Figyelj jobban oda az egészségedre, ha Ikrek a horoszkópod!

Tanács: Hívd Rafael Arkangyalt egy szál zöld gyertya segítségével. Segíteni fog a gyógyulásban, ha kéred. Ne felejts el köszönetet mondani a végén.


Rák


Szerelem és Szeretet

Az elnyomottak lapja, akiknek szavuk alig hallatszik ki a tömegből, akik elbújnak a sarokban, akik meghunyászkodnak, nem állnak ki saját érdekeik és véleményük mellett. Ne add fel önmagad! Mindnyájunknak jogunkban áll kibontakoztatni mindazt, ami bennünk rejlik! Ne félj megszólalni és kifejteni a véleményed…..

Tanács: Használd az agykontroll csodálatos erejét és a tükrös gyakorlatot….. (Mondd el a választott megerősítést, mondatot a tükör előtt)…..

Oroszlán


Remény

Nem minden olyan szörnyű, mint amilyennek látszik. Minden éjszaka elmúlik és eljön a vigaszt nyújtó új nap. Persze ez is csupán bölcsesség, de hidd el, hogy így van ez a valóságban is.Meríts erőt az élet apróbb csodáiból is…..

Tanács: Írd fel listaszerűen egy papírra, mik azok a dolgok az életedben, amik boldoggá tesznek és azokat a vágyakat, amiket el akarsz érni. A lapot hagyd jól látható helyen, ahol minden nap megpillantható…..


 Szűz

Remény

Nem minden olyan szörnyű, mint amilyennek látszik. Minden éjszaka elmúlik és eljön a vigaszt nyújtó új nap. Persze ez is csupán bölcsesség, de hidd el, hogy így van ez a valóságban is. Meríts erőt az élet apróbb csodáiból is…..

Tanács: Írd fel listaszerűen egy papírra, mik azok a dolgok az életedben, amik boldoggá tesznek és azokat a vágyakat, amiket el akarsz érni. A lapot hagyd jól látható helyen, ahol minden nap megpillantható…..

Mérleg


Ne félj!

Félelemmel nem mész semmire, sőt jobban beleragadsz a jelenlegi helyzetbe!Tudtad, hogy félelmeink 99 %-a alaptalan? Van, amikor egyszerűen a félelemtől rettegünk.

Tanács: Ha bizonyos helyzettől, szituációtól tartasz, gondolj másképp az eseményre, de csak is pozitívan lásd a lelki szemeid előtt stb.


  Skorpió

Feng Shui

Figyelj jobban oda az otthonodra és a munkahelyedre! Ideje rendet tenni és néhány dolgon változtatni, ha újra sikeresebb szeretnél lenni, ha vágysz a családi békére, a harmóniára és pozitív energiákra….

Tanács: Helyezd el úgy az ágyad (feng shui szerint), hogy alváskor a fejed északi irányba nézzen. Vegyél kellemes hangú csengőt, szélcsengőt, amik vonzzák a pozitív csí-ket, azaz a pozitív energiákat stb.

Nyilas


Csillámpor

Ragyogó, fényes csillámpor árad feléd a héten. Fortuna Istennő a védelmébe fog venni és elküldi a feléd a siker és a szerencse csillámporát. Ragyogj! Az elkövetkezendő időben nincs mitől tartanod.

Tanács: Míg a siker mámorában úszol, ne hanyagold el a szeretteid….


Bak

Mozgás

Szervezeted, azaz tested szeretne figyelmeztetni a lap segítségével, hogy több mozgásra van szükséged. Fordíts több időt testedre. Próbáld ki pl. hogy egy héten keresztül a lift helyett a lépcsőt használod, ha emeletes házban élsz vagy többet gyalogolni tömegközlekedés helyett…..

Tanács: Spirituálisan szintén mozgást ajánlok, s ez esetben a jógát, vagy egyszerű nyújtógyakorlatokat…..

Vízöntő



Megbocsátás

A harag rossz tanácsadó; senkinek semmi előnye nem származik belőle. A harag ráadásul negatív rezgéseket vonz maga után.Akkor is, ha megbántottak, ha megaláztak, ha elhagytak, ha kibeszéltek a hátad mögött….. akkor is idővel el kell jutnod addig a pontig, amikor a megbocsátás vár.

Tanács: Gondolj arra a személyre, akire haragszol, mint ha előtted állna. Mondd neki, hogy megbocsátasz, nem haragszol. Nagyon nehéz lesz eleinte ezt megtenni őszintén még gondolatban is…..

 Halak

Nevess!

Mikor nevettél önfeledten, utoljára, szabadon? Mikor Tudtad, hogy a nevetés és a kacaj oldják a feszültséget és stresszt? Próbálj meg minden nap minimum fél órát arra fordítani, amiben örömödet leled!

Tanács: Laksmi Istennő üzenete: “Hagyd abba az aggódást! Minden rendben lesz.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Yana JósnÅ Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei kártya Yana Jósno 2D F kartya 01.09.2016”

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnőhttp://afenykuldottek.hu/2016/09/05/yana-josno-2-2/embed/#?secret=89CSvGRuvc

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük