Riport Luna Jósnővel

Riporter: Hány éves korodban kezdted el érezni, hogy úgymond más vagy, vannak különleges képességeid? Esetleg vannak öröklött képességeid?

Luna Jósnő: Én egészen kicsi gyerekkorom óta tudom, hogy nem átlagos emberként születtem le. Az életem során 3 ember nagyon különböző időben és helyen meg is kérdezte már, hogy tudom-e ki vagyok, tudom-e, miért jöttem ide a bolygóra, meg, hogy nagyon fényes az aurám, ritka ilyet látni stb. Egy médium, aki nagyon hiteles volt a számomra, azt mondta, az emberi sorsok irányítójaként jöttem, de többet nem mondhat, magamnak kell rájönni, ennyit engedélyeztek fentről. Szerintem nem az a lényeg, hogy ki vagyok, hanem az, hogy ebben az életemben a bennem lévő tudásból mit tudok átadni az emberiségnek.

Riporter: A bemutatkozó oldaladon több érdekes szolgáltatás van. Az egyik a vízprogramozás. Elmondanád nagy vonalakban az olvasóknak és az érdeklődőknek, hogy ez miről szól?

Luna Jósnő: A vízprogramozásrol kérdeztél. Sok videó van fent különböző oldalakon, amik tudományosan is igazolják, hogy a víznek tudata van, így sokféleképpen programozható. Bármire be lehet programozni, pl. gyógyulásra, anyagi helyzetre, de bármilyen cél elérésére is. Iszod folyamatosan a programozott vizet, míg a benned lévő víz ezáltal teljesen beprogramozódik benned és a célod megvalósul. Ugye tudjuk, hogy a testünk kb. 70-75%- a víz. Én a tudatommal programozom. Nagy eredményeket értem már el ezáltal.

Riporter: Láttam nálad tér- lakás- helységek tisztítását is. Személyesen mész ilyenkor el vagy online is el tudod ezeket végezni?

Luna Jósnő: Természetesen, azt hogy hogyan, nem árulom el. Soha nem megyek ki a helyszínre, távolból csinálom. Mindig érzik a hatalmas változást. Keresnek iskolákból, könyvtárakból, lakóházakból és még hivatalos helyeken is szoktam segíteni. Teljesen működik mindenütt.

Riporter: Hiszel az Angyalokban, szellemekben, tündérekben vagy más természetfelettiben?

Ha igen, volt esetleg különleges élményed, tapasztalatod?

Luna Jósnő: Igen. Nem hiszem, hanem tudom, hogy léteznek Angyalok, tündérek, koboldok, szellemek és más természetfeletti lények. Angyalokkal sokszor dolgozom és kivétel nélkül pozitiv eredménnyel.

Riporter: Köszönöm szépen, hogy válaszoltál a kérdésekre a rengeteg munkád közben.

Luna Jósnő bemutatkozó oldala: https://afenykuldottek.hu/2022/11/08/luna-josno/

Riporter: Somogyi Diána

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Válasszon 15 perces jóslást írásban messengeren ElÅnye: a jóslást késÅ‘bb bármikor vissza tudja nézni Specialitások: Luna JósnÅ -szerelem, párkapcsolat 15 perc munka, anyagiak egészség CSAK tértisztítás (házak, lakások, irodák.... 5500 Ft! megtisztítása negatív energiáktól) negatívblokk oldás -szellemlevétel lelkisegély nyújtás BANKSZÁMLASZÁMRA FIZETÉS: Kedvezményezett neve: Hucskó Ferencné E.V. Számlaszám: -00000095-31640002 Bank név: UniCredit Bank Hungary Zrt. Közlemény: választott szolgáltatás 15 perc Luna www.afenykuldottek.hu e-mail: afenykuldottek01@gmail.com fenykuldottek01”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük