Anyagi jóslás boszorkányrúnákkal a 12 csillagjegynek Yana Jósnőtől június 2. felére

 

                      Anyagi jóslás boszorkányrúnákkal a 12 csillagjegynek

                                        Yana Jósnőtől június 2. felére

 

 

     Kos: Hullámvölgyeket mutat anyagi téren a Boszorkányrúna, ami elég nagy gondokat okozhat az életében, viszont akik kapcsolatban élnek, a párjuk tud segíteni, a szingliknek pedig nagyon közeli, jó barát, akiben feltétel nélkül megbíznak. Ha nem is kölcsönről van szó, de tanácsot fog adni a másik fél mindegyik esetben.

 

 

 

 

    Bika: Nem lesz akadálymentes a hónap vége. Nem lát kilátást, kiutat az anyagi nehézségekből, akárhogyan is töri a fejét. Sokszor hajlamos negatív dolgokra gondolni, a jókat figyelmen kívül hagyja, ami nem vezet így sehova. Kérjen tanácsot akár jósoktól, merre tovább, mi a kiút a bajokból vagy a szeretetteivel beszélje meg.

 

 

 

 

      Ikrek: Labilis anyagi helyzetet mutatnak a kövek, amikor nem látja tisztán a kiutat a káoszból, nehézségekből, viszont ez a bizonytalan, zavaros helyzet a hónap vége felé megváltozik, lezárul! Hamarosan látni fogja a munkájának minden eredményét, közeleg az anyagi fellendülés. Kitartás!

 

 

 

 

   Rák: Valamit nagyon szeretne a közeljövőben megvenni, amit meg is tesz, vagy már megtette, ami nem kis költséggel jár, ebből adódóan pedig a hónap vége felé anyagi nehézségek léphetnek fel. Zavart érez, problémamegoldást keres a kiadott pénz pótlására valahogyan.

 

 

 

 

     Oroszlán: Nem túl fényes a helyzet, ugye Ön is látja? A kétségei állandósulnak. Mindig többet szeretne elérni, mint ami most van, mint amiket már elért az életben és rendszeresen azon járhatnak így a gondolatai, hogy milyen eszközöket vessen be a még több anyagi forrás érdekében. A helyzet a Önben állandósul. Jó lenne végre egy kicsit lazítani és csak élvezni az életet!

 

 

 

     Szűz: A bizonytalan, zavart helyzetet végre a hónap végén felváltja az anyagi stabilitás, biztonság és az ebből származó öröm. Az anyagi gondok végre megszűnnek és ez a helyzet maradi még az életében egyfajta biztonságérzetet nyújtva Önnek. Ne veszítse el újra hitét, legyen magabiztos!

 

 

 

 

 

     Mérleg: Az aratás, anyagi javak, anyagi fellendülés időszaka vár Önre a következő hetekben. Minden egyes adódó lehetőséget, alkalmat használjon ki, mert ez most az Ön időszaka lesz és nem kevés, pár 100 vagy 1000 Ft-os tételben értem. Ha megfogadja a tanácsomat, kihasználja a lehetőségeit, akkor ez a stabil anyagi helyzet állandósul a közeljövőben az életében. 

 

 

 

 

     Skorpió: A kapcsolatokban van a lehetőség, együtt sokkal többre vinni, együtt dolgozni vagy párban együtt gyűjteni. Ezek a lehetőségek jelen vannak az életében és ezekre kellene építkeznie! Stabil anyagi helyzetet fog így elérni, ha nem egyedül, hanem vagy üzlettárssal, vagy a Párjával vágnak bele az elképzeléseik megvalósításához.

 

 

 

     

       Nyilas: Most még minden szép és jó, mindenben örömét leli, még a kiadásokban is és úgy véli, hogy megéri a boldogságot még akkor is, ha sokba kerül. Most nem számít semmi. De vigyázat! Minden csak illúzió! Kicsúszik a pénz a kezéből és egyre gyorsabban evez ismeretlen tengerek felé és egy bizonytalan közeljövő felé, ha nem fékezi meg a vágyaira költött pénzeket.

 

 

 

 

Bak: Figyeljen most jól a környezetére, figyelje a friss információkat munkaügyben, mert van egy nagyon kedvező lehetőség, ami állandó, stabil és jól jövedelmező állás lenne Önnek. De mint írtam, nem a becsukott ajtókkal és a négy fal között. Járjon utána a lehetőségeknek a saját érdekében.

 

 

 

 

 

Vízöntő: Társsal együtt látni minden esetleges anyagi nehézség megoldását. A társ lehet üzletfél, vagy a Párja, ha kapcsolatban-, házasságban él. Ha csak találkozgat valakivel, a kapcsolat nem stabil, az nem az Ön embere. Egy megbízható Társ van Ön körül, akivel együtt jól jövedelmező üzletet tudnak felépíteni és anyagi stabilitást, ami állandósulni fog mind a kettőjük életében. 

 

 

 

 

   Halak: Ez nem a legjobb periódus az életében, ami az anyagiakat illeti. Úgy érezheti, hogy valaki vagy valakik figyelemmel kísérik minden lépést, mármint kiadását, költekezését és vezet a Keresztutak rúnához, ami azt jelenti, hogy hamarosan döntéshelyzetbe kerül, mert a jelenlegi helyzetet nem tudja már sokáig elviselni. 

 

 

 

Írta és szerkesztette: Somogyi Diána, Yana Jósnő

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük