Acapulco csirke II. recept
Hozzávalók:
- 1 db. közepes vöröshagyma
- 1 db. kisebb paradicsom
- 2 db. marhahús bélszín
- 1 sárga paprika félbe vágva
- 3 jalapeno paprika félbe vágva (zöldpaprika)
- 2 db. kukorica tortilla
- Burgundi mólamártás
- Édes salsa
- Pico De Gallo (paprikás – hagymás vegyes, vágott zöldség)
- díszítéshez friss koriander gallyak
Elkészítés: Vágjon egy vékony szeletet a paradicsom- és a hagyma aljából, majd vágja a hagymát és a paradicsomot 2 szeletre/részre.
Grillezze meg a hagymát, a húst és a paprikát gőz közben lefedve a serpenyőt fedővel 350°- 400 °-ig 10 percig 7 perc elteltével.
Adja hozzá a paradicsomot és grillezze meg időnként megkeverve 3 percig. Adja hozzá a tortillákat és süsse mindegyik oldalon 1 percig. Ez után szedje ki a zöldségeket és a tortillákat; a steaket és folytassa a sütést, míg el nem éri a kívánt sűrűséget.
Tegye a tortillákat tálalóra egyenletesen paprikával, paradicsommal, burgudi mártással, steakkel és hagymával.
Tálalja édes salsa szósszal picp gallo paprikával (zöld paprika) és körettel, ha szeretné.
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply