Spanyol fokhagymás gomba recept

Hozzávalók:
- 10 nagy gomb gomba negyedekre vágva
- 5 gerezd darált fokhagyma (fokhagymakinyomó is jó)
- 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 1 evőkanál citromlé
- 2 evőkanál száraz sherry
- 1/4 teáskanál spanyol paprika
- Ground Black Pepper és tengeri só fűszer
- 1/4 – 1/2 teáskanál szárított chili pehely ízlés szerinti mennyiségben
- 1 evőkanál friss apróra vágott petrezselyemlevél
Elékszítés: Vágja fel a gombát, a petrezselymet és a fokhagymát.
Közepes hőmérsékletűre melegítsen fel serpenyőben az olívaolajat és néhány percig süsse a gombákat. Ezután adja hozzá a maradék hozzávalókat, kivéve a petrezselymet. Süsse további 5 percig kevergetve. Ezután vegye le a serpenyőt a tűzhelyről, majd adja hozzá az apróra vágott perezselmyet és keverje jól őssze.
Melegen tálalja néhány ropogós kenyérrel.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.