Házi készítésű chakalaka Afrikából

 

Házi készítésű chakalaka Afrikából

 

 

Hozzávalók: HOMEMADE CHAKALAKA

  • 45 ml étolaj
  • 1 db. vöröshagyma apróra vágva
  • 1 db. sárgarépa lereszelve
  • 2 chilli apróra vágva
  • 1 gerezd fokhagyma finomra aprítva
  • 15 ml – 30 ml currypor
  • 3 db. paradicsom hámozva és reszelve
  • 1 doboz sültbab paradicsommártásban
  • só, bors

Elkészítés: Melegítse fel az olajat egy nagy serpenyőben és 5 percig süsse meg benne a hagymát, a sárgarépát, a húsokat, a fokhagymát és a curryporokat, vagy amíg a hagyma puha, gyakran kevergetve.
Keverjük fel a paradicsomot és forralja fel.
Vegye kisebbre a gázt és párolja még 5 percig.
Keverje hozzá a sült babot, adja hozzá a fűszereket és keverje össze, hogy átmelegedjen az egész.

Forrón és hidegen is tálalhatja.

 

Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána 

 

 

 

 


 

     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Yana Boszorkány Jósnő

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, csíkok és szöveg

Giordana Jósnő

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.