Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei a hétre 2019.03.18 – 2019.03.24-ig

Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei a hétre 2019.02.18 – 2019.02.24-ig

Kos – NE FÉLJ!

Félelemmel nem mész semmire, sőt jobban beleragadsz a jelenlegi helyzetbe!
Tudtad, hogy félelmeink 99 %-a alaptalan? Van, amikor egyszerűen a félelemtől rettegünk.

Tanács: Ha bizonyos helyzettől, szituációtól tartasz, gondolj másképp az eseményre, de csak is pozitívan lásd a lelki szemeid előtt stb.

Bika – ADJ ÖNZETLENÜL!
Jó érzés kapni, de adni is felemelő úgy, hogy nem vársz érte cserébe semmit. Próbáld ki, hogy milyen önzetlenül adni, vagy tenni valami jót, amivel másnak örömet szerzel.
…..

Tanács: Az Angyalok örömmel segítenek Neked, csak kérned kell. Kérj jól, a megfelelő Angyalt hívd név szerint.

Ikrek – TÉRTISZTÍTÁSNegatív energiák uralkodnak az otthonában. Különböző tüneteket tudnak produkálni a rossz rezgések, mint pl. fejfájást, alvási problémákat, rossz álmokat, sikertelenséget, vitákat, ső akár anyagi nehézségeket is……

Tanács: Keress egy spirituális szakembert, aki elvégez egy háztisztítást otthonodban.

Rák – ÖNRENDELKEZÉS

Az elnyomottak lapja, akiknek szavuk alig hallatszik ki a tömegből, akik elbújnak a sarokban, akik meghunyászkodnak, nem állnak ki saját érdekeik és véleményük mellett.

Ne add fel önmagad! Mindnyájunknak jogunkban áll kibontakoztatni mindanzt, ami bennünk rejlik! Ne félj megszólalni és kifejteni a véleményed…..

Tanács: Használd az agykontroll csodálatos erejét és a tükrös gyakorlatot….. (Mondd el a választott megerősítést, mondatot a tükör előtt)…….

Oroszlán – KÁRTYAVÁR

Tudod, hogy tartja a mondás, mi szerint ki álmokból épít fel várat, s közben elfelejt élni? Nem véleletlenül kaptad ezt az üzenetet a hétre.
Indulj el végre az utadon, mert ez a “kártyavár” hamarosan össze fog dőlni!

Tanács: Uriel Arkangyal szívesen segít tiszta, fényes utat mutatni Neked, ha megkéred. Ő a felelős az útmutatásért. Lámpásával fényt gyújt a legsötétebb éjszakában is.

Szűz – ÖNRENDELKEZÉSAz elnyomottak lapja, akiknek szavuk alig hallatszik ki a tömegből, akik elbújnak a sarokban, akik meghunyászkodnak, nem állnak ki saját érdekeik és véleményük mellett.

Ne add fel önmagad! Mindnyájunknak jogunkban áll kibontakoztatni mindanzt, ami bennünk rejlik! Ne félj megszólalni és kifejteni a véleményed…..

Tanács: Használd az agykontroll csodálatos erejét és a tükrös gyakorlatot….. (Mondd el a választott megerősítést, mondatot a tükör előtt)…….

Mérleg – TŰZ ELEMSzenvedélytől túlfűtött hét elé nézel. Próbáld meg kordában tartani az indulataidat, mert ebben az időszakban hajlamosabb leszel a dühre, haragra, ha nem a tetteid szerint zajlanak az események.
……

Tanács: Szobád/lakásod déli irányában égess piros vagy narancssárga gyertyákat vagy mécseseket és kérd a Tűz Elementált, hogy segítsen egyensúlyban tartani a Tűz Elemet az életedben.

Skorpió – KÁROS SZENVEDÉLYStop! Ez így nem mehet tovább! Vegyed figyelmeztetésnek ezt a lapot.
Ideje megszabadulni egy károsszenvedélytől, függőségtől.
Ha eddig még nem tapasztaltad a jeleket, akkor előzd meg a bajt. Ezt kéri a felsőbb Éned, saját magadnak üzen, azaz Neked…..

Tanács: Segíthetsz magadon agykontrollal (önhipnózis, szuggesszió), meditációval, relaxációval….

Nyilas – SZERELEM ÉS SZERETETMagányosnak és elhagyatottnak érzed magad, de nem muszáj, hogy ez mindig így legyen!
Ha nő vagy, akkor szerethetőségért viselj pink ruhát!

Tanács: Hordj rózsakvarc medált. Legjobb, ha lelóg a Szív csakrádig.

Bak – SPIRITUALITÁSNem vagy átlagos. Kiválóan működnek a megérzéseid és álmaidban is kaphatsz figyelmeztető, vagy segítő jeleket, s üzeneteket a héten. Hagyatkozz mindig a belső megérzéseidre…

Tanács: Vegyél- vagy kölcsönözz ki ezoterikus vagy spirituális könyveket.
– Keress tanítót/vagy mestert…..

Vízöntő – VÁLTOZÁSOKAz élet folytonos körforgásból áll. Születés, élet, halál, s újjászületés, ahogy az évszakok és nappalok váltakozása.

A változások mindig magukkal visznek egy darabot, amit veszteségnek hívunk, de rendszerint a veszteségek helyére mindig új dolgokat kapunk…..

Tanács: Oya, a változás indiai Istennője erőt ad átvészelni az új, szokatlan szituációkat és feldolgozni a szükségszerű elengedéseket.

Halak – CSILLÁMPORRagyogó, fényes csillámpor árad feléd a héten. Fortuna Istennő a védelmébe fog venni és elküldi a feléd a siker és a szerencse csillámporát.

Ragyogj! Az elkövetkezendő időben nincs mitől tartanod.

Tanács: Míg a siker mámorában úszol, ne hanyagolja el a szeretteit…..

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük